Selecteer een pagina

3D meten

Direct na het scannen beschikt u over het bestand

3D meten

Direct na het scannen beschikt u over het bestand

Geavanceerde techniek
Voor het verrichten van driedimensionaal meetwerk gebruikt MIW3D de Flexijet 3D; een innovatief en multifunctioneel opmeet systeem. Met geavanceerde lasertechniek en krachtige, professionele software kunnen we een gedetailleerde 3D weergave realiseren van elke gewenste ruimte of object. Niet alleen binnenruimtes kunnen nauwkeurig worden opgemeten; ook buitenmaten kunnen worden vastgelegd.

De basis voor elk project
Het geavanceerde Flexijet systeem zorgt voor haarscherpe en betrouwbare digitale meetresultaten die een uitstekende basis vormen voor ieder project. De resultaten van de scan worden omgezet naar 2D of 3D DXF of DWG/IGES/STEP bestanden die gebruikt kunnen worden met teken- en ontwerpprogramma’s als CAD en CAM. U kunt direct na het scannen over de bestanden beschikken zodat u er meteen mee kunt werken.

Sneller, efficiënter, goedkoper!
Inmeten is een specialisme dat MIW3D nauwgezet en efficiënt voor u uitvoert. Het handmatig noteren van gegevens is niet meer nodig en fouten in de notering en verwerking van de informatie is uitgesloten. Eén specialist kan al het maatwerk verrichten in minder tijd. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de tijd en de kosten van het project.

Toepassing 3D meettechniek
Het digitaal meten van ruimtes en objecten kan worden ingezet bij een groot aantal verschillende (bouw)projecten. Van keukens en inbouwkasten tot de complete inrichting of verbouwing van winkel- of bedrijfspanden; de meetresultaten kunnen als betrouwbaar vertrekpunt dienen voor ieder project. Ook in de staalbouw, carrosseriebouw of bijvoorbeeld de scheepsbouw is het specialisme van MIW3D een grote uitkomst en levert een ruime besparing op. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt zorgt MIW3D voor metingen waarmee u direct effectief aan de slag kunt.

Samenwerking
Met onze achtergrond in de realisatie van projecten hebben we veel ervaring in het samenwerken met projectpartners, zoals (binnenhuis)architecten, planners en calculators/werkvoorbereiders. MIW3D is dé schakel tussen planning en realisatie!